Dragi naši korisnici!
Vrijeme je ovo kad ne možete u knjižnicu, a ni bilo kuda izvan svoga doma, ali to ne znači da knjige, priče, kazališne predstave, koncerti, ne mogu k vama! Kako bismo i djeci i odraslima olakšali boravak kod kuće u tjednima koji slijede, donosimo Vam nekoliko prijedloga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na Svjetski dan kazališta 27.ožujka 2020. pogledajte ZKM-ovu hit predstavu 'Črna mati zemla'. Predstava će se prikazati na YouTubeu tportala u petak, 27. ožujka u 12 sati i bit će dostupna 24 sata, do subote u 12 sati.
Veličanstvena predstava o našim strahovima i iskonskoj potrebi za pripadanjem, 'Črna mati zemla' nakon svoje premijere u Zagrebačkom kazalištu mladih u travnju 2017. osvojila je publiku i kritiku diljem Hrvatske i šire, a ovaj petak, 27. ožujka, na Svjetski dan kazališta, moći ćete je ekskluzivno pogledati na tportalu i sami se uvjeriti zašto je toliki hit.
 
ZA NAJMLAĐE:
- Željka HORVAT-VUKELJA autorica je HRABRICE i SLIKOPRIČA, slikovnica koje su u lektiri za učenike prvog razreda.
Od sada Željku Horvat-Vukelja možete čuti i vidjeti u njezinom domu, na mjestu gdje nastaju njezine priče koje na osobit i jedinstven način priča svima nama.
✿ ŽELJKINE PRIČE ZA MALI ODMOR objavljivat će se na Školskom portalu iza 13 sati ponedjeljkom, srijedom i petkom. 
Poveznica:
 
- Naše drage kolegice iz Narodne knjižnice i čitaonice Sisak od 23. ožujka  mališanima čitaju priče i  svaki dan objavljuju video priču na svojoj mrežnoj i FB stranici Video priče iz Knjižnice
 
 
-  Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek kojoj možete pristupiti na službenom Youtube kanalu Knjižnice ima Vrijeme je za online priču
 
 
-  Kako bi djeci olakšali boravak kod kuće u tjednima koji slijede, u Teatru Tirena odlučili su pomoći da upogone maštu raznim kreativnim zadacima i dramskim igrama :
 
 
 
- Kazalište na daljinu Gradsko kazalište lutaka Split
 
ZA ODRASLE:
 
- Čitajte besplatne elektroničke knjige: Knjige koje dobro zvuče
 
- Otkrijte svijet knjiga koje dobro zvuče - prva mobilna aplikacija za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku, dostupna za sve Android i Apple uređaje.
 
 
- HNK ZADAR – petkom u 20 sati putem youtube kanala emitira svoje ponajbolje predstave.
 
- FB stranica Umjetnost dolazi Vama nudi koncerte, izložbe, filmove, baletne i kazališne predstave
 
Budite nam strpljivi i čuvajte se!
Vaše knjižničarke Mirela i Silvija.
 

Radno vrijeme

Ponedjeljak, utorak i petak
08,00-14,00 sati
 
 
Srijeda i četvrtak
14,00-20,00 sati
 
 
Subota
08,00-12,00 sati